Rörmokare som kan sin sak!

När något oväntat händer, en vattenledning brister eller ett avlopp  får ett rejält stopp då krävs det ibland att man anlitar en rörmokare. Någon som vet hur det funkar och som åtgärdar problem utan att skapa nya. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga när dom anlitar oss.

Rörmokaren ska vara kompetent på ett mångsidigt sätt.  Oberoende av om  problemen är stora eller små ger våra rörmokare svar inom en kort tid och är på plats så snabbt som det bara går. Att veta att resultatet av arbetet är bra och hållbart är väldigt viktigt, oavsett om det sprungit läck eller vid nyinstallationer.

Här finns en bra rörmokare för dig

Är du mitt inne i ett stort projekt som kräver kompetens inom VVS så är vi rätt företag att anlita. Våra rörmokare kan göra ett gott arbete vid nyinstallationer genom att följa ritningar eller genom att tänka. Behöver du dra vattenledningar i ett nytt hus eller i sommarstugan – vi hjälper dig gärna. Vi arbetar alltid med det bästa materialet för ditt projekt och det är många gånger avgörande för att slutresultatet ska vara tätt, helt och snyggt. Ett dåligt jobb kännetecknas av läckor som släpper in orenheter i det annars klara vattnet.

Våra kompetenta rörmokare har många gånger dragit vatten från och till hus. Avloppsvatten behöver man också tänka på och det hjälper vi så klart till med också. Vi kan allt om dricksvatten och VVS. Rörmokaren kopplar kranar för olika vattensystem såsom vattenelement, värmesystem, varmvattenberedare osv.

När du behöver en rörmokare snabbt!

Vi har kompetensen att snabbt ta beslut genom att söka, registrera och fixa fel i ditt vattensystem. Om din varmvattenberedare läcker eller om det har hänt något som du inte klarar av, klarar vår kompetens av det. Vi kan sköta stora skador genom att laga dom på ett långsiktigt sätt.

För mycket toapapper som orsakar stopp eller har tonåringen kastat tops i toaletten –  vi löser alla dina problem, även om stoppet sitter längre ner i röret. Efter ett besök av vår rörmokare kommer dina rör vara i bättre status än innan. Om du inte vet vad du gör så undvik att göra det för vattenskador kan kosta mycket för din plånbok.

Vi tar oss an alla typer av VVS uppdrag, och vi garanterar ett fantastiskt resultat varje gång. Vi gör försäkringsarbeten, vi hjälper till vi stora och små byggen, vi kan agera som fastighetsbolagets egna rörmokare och vi jobbar jour.

Efter att vi varit på plats, så kan du vara trygg att arbetet är väl utfört.